Få et smukt kvalitets orangeri til eksklusive ejendomme

Classical Orangeries leverer eksklusive glastilbygninger og orangerier over hele verden, og de er derfor udsat for alt slags vejr – lige fra store temperaturændringer til meget høj luftfugtighed. Derfor er det meget vigtigt at anvende den rigtige træsort og den rette kvalitet.

Læs mere her


Stort træsortiment​

Classical Orangeries tilbyder et bredt sortiment af forskellige træsorter, så vi kan imødekomme særlige krav, udformninger eller kundens specielle ønsker. Vores sortiment omfatter både egetræ, douglasfyr, sapele, brasiliansk mahogni, afromosia og cedertræ. Alle vores træsorter købes fra certificerede plantager, enten FSC eller PEFC.

Traditionelle teknikker inden for snedkerhåndværket anvendes udelukkende i forbindelse med de fineste materialer og autentiske detaljer, så der skabes en sund struktur i byggeriet og dermed en lang levetid.

Glastilbygninger med eksklusivt dobbeltglas​

Da alle orangerier er specialdesignet og -fremstillet, er det vigtigt at vælge de rette vinduer, så dit orangeri eller glastilbygning får sit helt eget præg. Alle træpanel-konstruktioner er fremstillet efter en traditionel afprøvet metode med not- og tapsamlinger samt dobbeltglas.

Orangerier i fantastiske finishes ​

I de projekter, hvor gammelt skal forenes med nyt, kræver både design og produktion lidt ekstra opmærksomhed. Fabrikkens forskellige afdelinger – især snedkeriet har ofte været involveret i produktionen af specielle detaljer til fuldførelse af huse, eller hvis kunden havde helt specielle ønsker.

Vinduerne og dørene åbnes som regel udad og kan placeres, hvor kunden ønsker det.

Stort udvalg i hængsler og beslag

Som standard monteres de med messinghængsler af en meget høj kvalitet, og som passer til stilen. Dørene hængles med stærke blomsterformede hængsler af messing og to messingbolte. Vinduerne er som regel tophængt og lukkes med beslag på vinduesrammen. Sidehængte samt skyde- og hejsevinduer kan leveres som alternativ. Der findes et bredt udvalg af specielt tilbehør til vinduer og dørbeslag, ligesom vi også tilbyder et bredt udvalg af sikkerhedsudstyr.

​Vores sortiment omfatter et bredt udvalg af messingbeslag, lakeret eller ulakeret, bronze, satin, krom eller i sort metaludformning. Alle udformninger kan fås efter kundens ønske.